Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to týden, co na věčnost odešla slovenská herečka Soňa Valentová (†76). Její kolegové a fanoušci se s ní ale nejspíš nebudou moci veřejně rozloučit. Rodina pravděpodobně naplánovala jen soukromý obřad.

Zatím jediné místo, kam mohou přijít lidé na slavnou herečku zavzpomínat, je foyer Činohry Slovenského národního divadla. „Vážení přátelé, se Soňou Valentovou se budou moci rozloučit všichni, kteří ji měli rádi a chtějí jí věnovat tichou vzpomínku, prostřednictvím kondolencí do kondolenční knihy, která je umístěna ve foyer Činohry SND,“ je uvedeno na činoherním facebookovém profilu s tím, že kondolenční kniha bude hostům k dispozici do 20. prosince.

Veřejné rozloučení například v divadle ale dosud v plánu není. „Podle našich informací se rodina herečky Soni Valentové s ní rozloučí v soukromí a o veřejné rozlučce v divadle zatím nevíme, uvedla pro magazín pluska.sk tisková tajemnice Slovenského národního divadla Izabela Pažítková.

O veřejném posledním rozloučení dosud nebyli informování ani hereččini kolegové. Celá věc je o to více zarážející, že Soňa Valentová zemřela jen pět dní po své kolegyni Márii Kráľovičové (†95), se kterou proběhlo poslední rozloučení v pondělí 12. prosince v činoherním sále Národního divadla.

Reklama

Další články

Načítám