Hlavní obsah
Článek

Dagmar Patrasová (67) se rozhodla promluvit a uvést věci na pravou míru poté, co Felix Slováček (80) prohlásil, že by se měla léčit a přiznal, že by ji rád zbavil svéprávnosti. "Je nejvyšší čas ji léčit. Nemluví, jen kouká... Mám strach, že když se jí rychle nepomůže, zemře! Jediná možnost, co tu je, je zbavit ji svéprávnosti!“ řekl slavný saxofonista. Dagmar si to nenechala líbit a k celé kauze se vyjádřila. Jak to vypadá, začíná další mediální přestřelka.

Zásadní rozhodnutí, kterým zpěvačka a herečka překvapila, je fakt, že si rozmyslela rozvod. „Myslela jsem, že to vyřeším po čtyřiceti letech rozvodem, ale mám pocit, že je Felix vážně nemocný, a přece ho nemůžu opustit a nechat napospas,“ prozradila deníku Aha!. Mimo jiné také prozradila, že s ním doma zažívá učiněné peklo. „Buzeruje mě s vypraným prádlem na půdě, vzal si klíč od kanceláře a nechce ho vrátit na věšák. Co tím sleduje? Nebo ho někdo proti mně navádí?“ polemizuje Dagmar.

I přes všechny peripetie nezapomíná na to, že mezi nimi byla velká láska. „Je to hrozné, a to jsem ho tolik milovala, všichni mě zrazovali a já je neposlechla,“ postěžovala si. Netají se tím, že zná důvod Felixových výroků. „Teď mi dělá ze života peklo. Byl totiž zvyklý, že jsem ho celý život poslouchala,“ pronesla jedna z nejsledovanějších celebrit posledních měsíců.

Felix Slováček na druhé straně tvrdí, že se snaží ochránit život své manželky. „To nepochopí nikdo, kdo nemá doma takto nemocného člověka. Až se to stane, tak všichni budou chodit a nadávat mi, proč jsem něco neudělal. Je to těžké,“ pronesl nedávno.

Reklama

Další články

Načítám