Hlavní obsah
Článek

Není to tak dávno, co se Leni Klum předvedla v kampani značky spodního prádla se svou maminkou Heidi. A od lidí sklidily i negativní komentáře. Teď se Leni ukázala sama a opět to stojí za to.

Tentokrát se osmnáctiletá modelka stala tváří kampaně kolekce pro podzim a zimu online prodejce oblečení. A přesto, že spodní prádlo mezi 67 kousky není, i tak se fanouškům modelky bude její smyslné pózování určitě zamlouvat. Na fotkách vynikla nejen její štíhlá postava, ale v některých modelech také plný dekolt.

Ač Leni Klum teprve letos absolvovala střední školu v americké Santa Monice, její kariéra modelky je už velmi pestrá. Od své maminky dostala svolení k modelingu v šestnácti letech a hned se dostala na obálku magazínu Vogue.

Naposledy se Leni stala centrem pozornosti, když se svojí slavnou maminkou nafotila kampaň po firmu vyrábějící spodní prádlo. Spousta lidí ale fotografie matky a dcery v nedbalkách považovala za nevkusné. Heidi ani Leni kritika zřejmě nevadila, Leni se dokonce nechala slyšet, že si focení s mámou velmi užila.

Reklama

Další články

Načítám