Hlavní obsah
Článek

Míšu Noskovou (41) novináři vždy rádi kritizovali za to, že se příšerně nevkusně obléká a že má oplácanou postavu. Tomu je ale konec. Na poslední akci přišla v hravém letním oblečení, lehčí o čtrnáct kilogramů a hned nám nadšeně hlásila: „Nejlepší je sportovat v posteli s manželem!“

„Věnujeme se sami sobě, to je fajn sport. Malá už také začala běhat, ale to mě moc neunaví. Samozřejmě jsem musela přestat se sladkým, fastfoody a zrušila jsem snídaně. Jím poprvé až v jednu odpoledne,“ řekla nám Nosková na otevření nového krámku s hodinkami v obchodním centru na pražském Chodově. Z toho, že ji věčně média kritizují za oblečení, si nic nedělá.

„Klidně ať mě zase zkritizují i za dnešní outfit. Jsem smířená s tím, že pochválená nikdy nebudu, tak aspoň ať se o mně píše negativně,“ přijímá Nosková s nadhledem svůj úděl.

Zpěvačka má už teď plány na léto, a dokonce i na příští rok. „V létě budu hrát na nádvoří zámku Hluboká v muzikálu Casanova Zdeňka Bartáka hlavní roli praštěné služtičky. Na to se těším. Na dovolenou pojedeme na Krétu. A když mi vyjde ještě jedna pracovní nabídka, za odměnu si dáme Jamajku,“ tvrdí a věští, že příští rok se dočká dalšího miminka. „Druhé dítě jsem se rozhodla nadělit si k třicetinám, takže příští rok budu těhotná,“ dodává Míša.

Reklama

Další články

Načítám