Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejslavnější chorvatská fotbalová fanynka Ivana Knöll si v sobotu užije poslední fotbalový zápas na mistrovství světa ve fotbale. V Kataru se stala magnetem pro fotografy i diváky. Jedni jsou z ní nadšeni, druzí poukazují na to, že by v konzervativní muslimské zemi neměla tolik vystavovat na odiv své přednosti, což sexy modelka dělá na každém zápase.

Spoře oděná kráska se radostně „prsí“ do objektivů fotoaparátů a fandí chorvatskému nároďáku jako o život. Ve volnu mezi zápasy se nedávno zvěčnila v poušti jen v titěrných bikinách, což mělo být poděkování jejím fanouškům, kterých je momentálně více než tři miliony. Vyzývavá modelka jich přitom před šampionátem měla sotva 700 tisíc, a tak je vidět, že z úspěchů chorvatských fotbalistů těží i ona.

Knöll minulý zápas Chorvatům štěstí nepřinesla, protože prohráli s Messiho Argentinou. O to víc ale partě kolem kapitána Luky Modriče bude fandit v zápase o třetí místo. Její milovaný tým si to rozdá s překvapením šampionátu Marokem. „Jsme malá země s velkým srdcem,“ burcuje před zápasem Ivana Knöll, jež prohru s Argentinou svedla na rozhodčího, byť byla Argentina tentokrát opravdu výrazně lepší.

Uvidíme, zda vnady nejslavnější chorvatské fanynky poženou Chorvaty za bronzovou medailí, nebo fotbalistům tentokrát přinesou jen nepopulární „bramborovou“ medaili.

Reklama

Další články

Načítám