Hlavní obsah
Článek

Všichni si jistě vzpomínají na Pepu, který se na konci druhého dílu Výměny manželek kál, že si uvědomuje své chyby, mezi které patří hlavně nezájem o rodinu a alkohol, a pokusí se dát vztah se svou partnerkou Bohumilou dohromady. Jenže jak Bohunka přiznala, nestalo se tak.

Do Výměny se partneři přihlásili, protože doufali, že to jejich vztah stmelí. „Od té doby, co jsme si pořídili zahradu, mám pocit, že jsem na druhém místě a problémem je i Pepova záliba v alkoholu. Chtěla bych, aby si po dobu, co tu nebudu, uvědomil, že mu chybím,“ svěřila se smutným hlasem Bohunka.

Jenže ani novácká reality show jim vztah nezachránila. „Výměna nás nakopla. Dva až tři měsíce to šlo, ale pak se náš vztah začal opět hroutit. Vše se sesypalo. Rozešli jsme se i z důvodů Pepových závislostí. Dost holdoval alkoholu. Ze začátku jsem to tolerovala, ale pak už se to dostalo za hranice únosnosti,“ svěřila se jedna z hlavních aktérek pátečního dílu.

„Snažím se zvyknout si na život bez něj. Učím se žít sama, ale je to dost těžké. S Pepou jsme v kontaktu zřídka. Sice se občas vidíme na zahradě nebo se potkáme na ulici, protože bydlí kousek od mého bytu, zpět bych ho ale už nevzala. Nejsem zvědavá na to jeho pivo a podobně,“ říká rozhodně.

To druhému páru, Monice a Evženovi, Výměna doslova zachránila manželství. „Před odjezdem bylo naše manželství hodně na hraně. Musím říct, že bylo doma občas i zle. Kvůli práci a zaneprázdněnosti nás obou jsme si byli dlouhodobě odcizení. Po Výměně manželek nabral náš vztah úplně jiný směr,“ říká šťastná Monika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám