Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do Westminsterského opatství se na vánoční koncert Royal Carols: Together at Christmas sjela téměř celá královská rodina, a přestože nejvíc pozornosti na sebe opět upoutala okouzlující Kate (42) s Williamem (41) a jejich dětmi, neméně šik byla i princeznina mladší sestra Pippa (40), která dorazila v doprovodu svého manžela Jamese Matthewse.

Pippa na sobě měla podobný kabátek v barvě burgundy jako Kate, jen svůj dvouřadý vlněný kousek značky Karen Millen za 409 liber (11 400 korun) doplnila ještě o černý opasek, který zdůraznil její štíhlou postavu. Pippa přitom v červnu porodila svého třetího potomka, ke čtyřletému Arthurovi a roční Grace přibyla sestřička Rose.

Obdobný kabátek v této tradiční barvě přitom na slavnostní událost oblékla také vnučka zesnulé královny Alžběty II. Zara Tindall, a dokonce i malá princezna Charlotte. Na koncertě však nechyběla ani maminka Kate s Pippou Carole a jejich tatínek Michael Middleton.

Reklama

Další články

Načítám