Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) to s návratem do showbyznysu po narození dcerky myslí vážně. Však už také stihla zhubnout neuvěřitelných dvacet kilogramů. „Mám 52 kilo, to je nejmíň, co jsem kdy měla. Kdyby to bylo víc, už by to nevypadalo dobře,“ říká Katka. Kdo by ale čekal, že jí s hubnutím pomáhá manžel, ten by se pletl. „Kristelka“ má už tři měsíce sexuální půst. Víme, jak ho řeší!

Kateřina přišla na otvíračku nového butiku s hodinkami v obchodním centru na pražském Chodově s výborně formovanou postavou. Ráda by si ještě nechala pozvednout prsa, ale dostala přísný zákaz.

„Po porodu jsem hodně zhubla, odnesla to i prsa, potřebovala by zvednout. Ale nesmím. Můj muž chce mít totiž pocit, že jsem pravá žena, že tam není nic upravený, přišitý a našitý. A do toho má právo kecat i on, i když s námi osm měsíců v roce nežije,“ říká Kristelová. A jak bojuje proti neúprosnému času? Nechává si do obličeje píchat jehlami. „Když chci dělat tuhle práci, musím o sebe dbát. Chci být tam, kde jsem byla, když jsem pózovala pro obálku pánského magazínu. Donedávna jsem vypadala jako obtloustlá Marilyn Monroe v letech, teď už jsem konečně spokojená,“ tvrdí.

Kateřina naposledy s manželem, který je profesionální hokejista a doma je vždy jen na pár dnů, strávila noc před třemi měsíci. Jako každá žena v sexuálně produktivním věku by ho měla radši častěji u sebe. Ale nedá se nic dělat. Vlastně dá! „I křtěný člověk může chodit do sexshopů. A já do něj chodím, jasně!“ potutelně se usmívá moderátorka, která nedávno ukázala svou dokonalou postavu v plavkách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám