Hlavní obsah
Článek

Fanoušky Love Islandu ve čtvrtek zasáhla šokující zpráva. Stříbrný pár této reality show Sabina a Zbyněk se rozešli. Podle slov mladé krásky za to může fakt, že jí Zbyněk vlezl do mobilu. Namakaný brunet tam našel konverzaci s bývalým partnerem Moniky Bagárové Makhmudem Muradovem (34). Bojovník jí prý jen okomentoval společné selfie. Teď ale promluvil i Zbyněk.

„Já o ní nechci mluvit špatně, ale můžu dodat, že Sabina říkala, že Muradov se prý jen zeptal, jak jsme dojeli, ale psali si mnohem víc. Psali si, že po sobě na Oktagonu pokukovali, on ji pak zval na rande, ona odepsala, že klidně, jen nesmí mezi lidi. Předali si na sebe číslo a jejich konverzace pokračovala dál na WhatsAppu,“ řekl Super.cz Zbyněk.

Sabina randění s Muradovem sice popírá, Zbyňkovi to ale stačí k tomu, aby považoval jejich vztah za ukončený. „Myslím, že víc si člověk udělá obrázek sám, nechci ji pošpiňovat. Chci, aby se měla dobře. Náš vztah skončil a nemusím se k tomu dál vyjadřovat. Ona má svoji verzi. Snaží se bránit, ale oba víme, jak to bylo,“ dodal během našeho rozhovoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám