Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princezně Kate (42) to opět nesmírně slušelo, když vyrazila s rodinou na vánoční koncert Royal Carols: Together at Christmas do Westminsterského opatství. Módní ikonou je nejen proto, že je vždy elegance sama, ale také proto, že dokáže nakombinovat drahé modely předních návrhářů s kousky z konfekce, která je dostupná i „obyčejnému smrtelníkovi“.

Tentokrát kabát v odstínu burgundy londýnské značky Eponine doplnila náušnicemi Accessorize. A zatímco kabáty u zmíněného výrobce vyjdou zhruba na 100 tisíc korun, a ten princeznin byl navíc zhotoven na míru, šperk je v hodnotě pouhých 400 korun.

Střevíčky pak sladila do barvy kabátu. Pravděpodobně jde o její oblíbenou značku Gianvito Rossi, které je princezna z Walesu věrná. Semišových párů vlastní hned několik v různých barvách a vynáší je k různým příležitostem. Jak je známo, své modely často recykluje, což platí i o botách. Tento pár vyjde zhruba na 16 tisíc korun.

Kate hostila vánoční koncert už podruhé, poprvé však s titulem princezna z Walesu. organizaci převzala po samotné královně Alžbětě II. a loni ji zvládla na výbornou. Letošní sestřih z koncertu odvysílá Britům na Štědrý večer stanice ITV.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám