Hlavní obsah
Článek

Modelka Taťána Kuchařová (36) měla začátek roku trochu náročnější. Rozváděla se totiž s Ondřejem Gregorem Brzobohatým (41), se kterým byla do té doby osm let šťastná. Dnes je Táňa opět spokojená a energii věnuje především své práci. Minulost se ale ráda vrací, a i když v březnu bylo jejich manželství oficiálně rozvedeno, teď na konci roku se musí blonďatá kráska vypořádat ještě s jednou věcí, která ji pojí s hudebníkem.

Jde o její profil na Instagramu, který najdete jako @Tatianagbrzobohata. Od rozvodu ale Miss World 2006 používá svoje rodné příjmení, tedy Kuchařová a tato sociální síť neumožňuje profil přejmenovat. Jelikož chce udělat za tímto životním milníkem definitivní tečku, musí si založit profil nový. „Ano, nejde to opravdu jinak, než založit zbrusu nový IG účet a od 1. 1. 2023 bude aktivní pouze a jen @tatiana_kucharova. Jedna kapitola se definitivně uzavírá a zcela nová se otevírá,“ svěřila se Taťána Super.cz.

Pro modelku to ale není zrovna lehký krok, její dosavadní profil totiž sleduje více než 285 tisíc lidí, ale každý začátek s sebou přináší nové výzvy. Taťána Kuchařová navíc příští týden oslaví půlkulaté narozeniny – tedy 35. A tak začne tato usměvavá kráska naprosto s novým štítem.

Reklama

Další články

Načítám