Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a dvojnásobná maminka Kelsey Parker, která letos v březnu pochovala svého manžela, zpěváka Toma Parkera, si našla novou lásku. Je jím devětatřicetiletý Sean Boggans, který byl v minulosti odsouzen ke čtyřem letům vězení po fatální potyčce mezi ním a 44letým Shaunem McDermottem před hospodou v Romfordu na východě Londýna. Muž po útoku na následky krvácení do mozku zemřel. Boggans a Parker jsou v počátcích vztahu, ale Kelsey o něm již nepřímo promluvila ve svém pořadu Kelsey Parker: Life After Tom.

Ve čtvrteční epizodě se Kelsey, která si zahrála například jednu ze studentek na škole v Bradavicích ve filmu Harry Potter a vězeň z Azkabanu, sešla v hospodě s takzvaným ‚klubem vdov‘ a se ženami, které postihl stejný osud, zabředla do rozhovoru.

Svěřila se, že si myslí, že by jí Tom dal požehnání, aby si našla někoho nového, a zdůraznila, že ‚je stále tak mladá‘. Kelsey řekla, že se o tom sice nikdy dřív nebavili, ale že věří, že Tom by byl šťastný, kdyby si po jeho smrti našla nový vztah.

„Vlastně jsme takové rozhovory nevedli, ale jak Toma znám, mám pocit, že by ze mě měl radost. Chtěl by jen, abych byla šťastná. A jsem tak mladá,“ rozpovídala se u stolu ostatním ovdovělým dámám různého věku.

Zpěvák Tom Parker, známý z chlapecké kapely the Wanted, zemřel letos v březnu po několikaměsíčním boji s neoperovatelným nádorem na mozku. S manželkou Kelsey měl dvě děti ve věku tři a dva roky.

Reklama

Další články

Načítám