Hlavní obsah
Článek

Nedávný pobyt francouzské herecké jedničky Gérarda Depardieu (63) na Novoborsku, kde natáčel film Muž, který se směje, se nesl nejen v duchu tvrdé práce, ale patrně také rozkoše! V jednom luxusním českolipském hotelu, v kterém byl ubytován, si totiž podle našeho zdroje měl užívat s povětrnými ženštinami. Jedna z nich se tím neváhala pochlubit všem hostům v restauraci.

„Depardieu si po natáčení na pokoj objednal prostitutky. Když bylo po akci, seběhla jedna z nich do hotelové restaurace a na celé kolo začala vykřikovat: Právě jsem měla v ústech Gérarda Depardieu!“ říká náš důvěryhodný zdroj. Dotyčná měla asi právě za sebou životní zážitek, hostům restaurace ale přestalo okamžitě chutnat.

To však prý nebyl jediný podobný zážitek hostů a personálu hotelu s dámami lehčích mravů na tamní půdě v době pobytu francouzské star.

„Do našeho hotelu prostitutky nesmějí. Ani by asi na to neměl čas, celé dny natáčel. Ale i kdyby to byla pravda, nemohl bych vám to říci,“ reagoval na náš dotaz ředitel hotelu, který si nepřál jméno svého podniku v této souvislosti zveřejnit. Buď jak buď, na hosta Gérarda Depardieu neměl žádnou stížnost. „Byl skromný a slušný. A je to velký gurmán, takže si chválil naši kuchyni,“ dodal ředitel. „To je pravda. Při jídle strašně mlaskal,“ potvrdil to závěrem náš informátor.

Reklama

Další články

Načítám