Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Claudia Cardinale (73), která do České republiky přicestovala kvůli soutěži Česká Miss, v níž zasedne coby čestná porotkyně, byla hostem pořadu Dámský klub na Frekvenci 1. A právě tam dostala od Lindy Finkové, která pořad moderuje spolu s Vlaďkou Pirichovou a Anetou Christovovou, otázku, která v ní vyvolala záchvat smíchu.

„Jste krásná žena, stalo se vám někdy, že jste o nějakého muže hodně stála a on Vás odmítnul?“ zeptala se Linda Claudie a ta se rozesmála na celé kolo. „Nikdy jsem se nevdala. Možná to bylo tím, že jsem podepsala tak velké množství smluv na filmy, že do té manželské se mi příliš nechtělo. A co se týče těch mužů, asi se mi to nikdy nestalo. Myslím, že platí pravidlo, čím více se říká ne, tím více o vás muži stojí,“ odpověděla se smíchem.

Řeč se dostala také na otázky ohledně ženské emancipace. „Vždycky jsem si myslela, že žena je silnější než muž,“ řekla Claudia a také dodala, proč si to myslí. „Na ženách je krásné především to, že dávají život dětem.“

Poslední dotaz položila Aneta Christovová a týkal se, jak jinak, mužů. Byl v životě Claudie někdo opravdu osudový? „Má jediná láska je otec mé dcery. Samozřejmě jsem točila s takovými muži jako byl Jean Paul Belmondo, Alain Delon nebo Marlon Brando, ale já jsem vždycky striktně oddělovala práci od soukromého života,“ prozradila Claudia.

Reklama

Další články

Načítám