Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) má skvělý vztah s otcem svého syna Kryšpína. S bývalým hráčem amerického fotbalu Miroslavem Dopitou se objevila i na Kryšpínově školní akci, kde nechyběla ani současná Dopitova manželka. Všichni si pak udělali společnou fotku jako spokojená rodinka.

Chyběl jen současný Agátin přítel Jaromír Soukup (55). Jak ale modelka uvedla, bylo to jen proto, že byl v práci, jinak by se prý akce účastnil také.

„Besídka Kryšpínka, máma, táta, maceška. Macešek pracuje, ale máme se všichni rádi,“ líčila nadšeně Hanychová, jež má s exmanželem Jakubem Prachařem ještě dceru Miu. Tam ale idylické vztahy zrovna moc nepanují.

Agáta se nyní těší na narození svého již třetího potomka. Jak nedávno prozradila, bude to holčička. „Vím to už nějakou chvíli, tedy nejen já. Rodina, Jaromír i mé děti samozřejmě také,“ řekla Super.cz influencerka. Malá Mia si sestřičku moc přála, a tak je prý nadšena. To Kryšpín si bude muset zvyknout na holčičí převahu. „Kdyby to byl kluk, tak to ještě dám, ale další holku už doma nesnesu,“ vtipkoval Kryšpín nedávno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám