Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Honza Pokorný alias Indián z reality show Farmář hledá ženu byl na pokraji zhroucení, když se v posledním odvysílaném díle dozvěděl, že na jeho ranč při natáčení nedorazila soutěžící Lenka Košařová (36). Tolik se mu líbila! Jenže přesto se mu podařilo prožít s ní noc plnou erotiky. Ví o tom jeho manželka Renata, s kterou měl nedávno svatbu, a s níž začal randit krátce po noci s Lenkou?

„Nejbližší je mi Lenka. Tam to zajiskřilo od začátku,“ neskrýval svůj názor na prodavačku luxusní módy z Malého Přítočna Indián. Proto byl zklamaný, když mu napoprvé dala košem.

„Lenka se rozhodla nepřijet na Farmu, nakonec se ale do pořadu zpátky zapojí. A co víc, ke konci série s Honzou stráví víkend, a rozhodně ne kamarádsky. Kdybychom to natočili a odvysílali, muselo by to běžet na pornografickém kanále,“ tvrdí zdroj ze štábu Farmáře.

Indián zkrátka zasel, avšak už nesklidil. „Nakonec kopne Lenku nemilosrdně do zadku. Myslím, že mu to doteď neodpustila,“ říká informátor.

Možná právě kvůli svému románku během soutěže Indián říkal, že byl do Farmáře nastrčen Primou. Kdo ví, zda nechtěl, aby se jeho žena dozvěděla, jak daleko až zašel s Lenkou. Možná doufal, že mu tak uvěří, že z jeho strany vše byla v soutěži jenom hra.

Reklama

Další články

Načítám