Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na jejím těle byste chybičku jen těžko hledali. Kráska Lucie Smatanová (38) je ve světě modelingu stále velmi žádaná a čas od času ke své práci přibere i focení spodního prádla. Přestože na sobě půvabná brunetka celý rok maká, před sexy focením je ve všem mnohem důslednější.

„Před focením nebo před přehlídkou jsem víc striktní, hlídám si pravidelnou stravu a tréninky. Kdo mě sleduje na Instagramu, zná moje tipy a triky,“ svěřila se Super.cz modelka, která tentokrát fotila v Praze v krásném hotelu s fotografkou Reginou Voroninou, se kterou již nějakou dobu spolupracuje.

„Před zakázkou mám vždycky jiný jídelníček a makám na sobě mnohem víc. Když to vím dopředu, připravuji se celý měsíc. Třikrát do týdne mám trénink, hlídám si stravu a také dodržuji ošetření nejen obličeje, ale i těla,“ dodala kráska, která už několik let žije v zahraničí. Letos z milované Itálie přesídlila do Švýcarska.

Lucie na sobě dře nejen ve fitness, ale není ji tak cizí ani vysokohorská turistika. „Udržuji se pravidelně v průběhu celého roku. Sport, zdravá strava, stejně tak i odpočinek a cheat days jsou součástí mého životního stylu,“ dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám