Hlavní obsah
Článek

Už druhou celodenní službu u záchranné služby absolvoval před pár dny herec Petr Vágner (46), kterého můžete vídat jako doktora Radima Nováka v seriálu Ordinace v růžové zahradě. „Minule jsme zasahovali u velké bouračky, měli jsme exitus na stavbě. Tentokrát to bylo klidnější, i když ani napodruhé jsem se nevyhnul smrti,“ řekl Vágner s tím, že díky těmto službám si mnohem víc váží života a zdraví.

Do ulic Prahy se znovu vydal se svým školitelem doktorem Mikuleckým, který je jedním z mála „držáků“. „Málokdo prý u záchranky vydrží delší dobu. Je to strašně náročné na psychiku. Stačí jeden těžký případ a doktor raději skončí.“

Podobný příběh mu vymysleli i v seriálu Ordinace, ale i tam se už naštěstí zase vrací do sanitky. „Už mi to chybělo. Točit v baru bylo sice fajn, ale mě prostě ten záchranář baví víc,“ zasmál se herec. Ten mezi výjezdy stíhal s „kolegy“ probrat i svou profesi a nevyhnuli se ani srovnávání hereckého života se záchranářským. „Zjistili jsme, že v obou je hodně adrenalinu,“ okomentoval situaci herec.

Ani tentokrát ho služba neodlákala, a tak se prý chystá k pražské záchrance na stáž znovu. „Pro ně to bylo okořenění běžné služby a pro mě úžasná zkušenost, takže se tam určitě zase rád vrátím a pomůžu jim,“ uzavřel Vágner.

Reklama

Další články

Načítám