Hlavní obsah
Článek

Syn bývalé tenisové jedničky Borise Beckera (55) Noah Gabriel Becker náležitě oslavil tatínkovo předčasné propuštění z vězení. Ovšem ne s tátou, ale se svou novou přítelkyní, kterou vzal na pláž v Miami…

Osmadvacetiletý fešák, který v minulosti randil třeba i s herečkou Zoe Kravitz, jež je pro změnu dcerou Lennyho Kravitze, to dal dohromady se zpěvačkou a kytaristkou Emily Or, která není žádná stydlivka. Během cachtání v moři dováděli a přetahovali se o horní díl jejích plavek tak dlouho, až ho pohodářka Emily sundala a po zbytek odpoledne už si vystačila bez něj.

Noah se před dvěma lety zasnoubil s modelkou Daniou Macias, ale vztah je zřejmě minulostí. Podle online rozhovoru pro časopis Coeval jeho nový objev pochází právě z Miami. Tam sice Emily i vyrůstala, ale později přesídlila do New Yorku. Podepsala však smlouvu s talentovou agenturou se sídlem v Berlíně. Z Německa pochází rovněž Noah a jeho slavný otec – bývalý tenisový šampion, který strávil posledních osm měsíců ve vězení ve Velké Británii kvůli tomu, že vyhlásil bankrot, ale před věřiteli skrýval majetek v hodnotě 56 milionů korun.

Becker byl na jaře odsouzen na více než dva a půl roku za maření insolventního řízení, odseděl si tak pouhých osm měsíců. Podle všeho jej nyní bude čekat deportace do rodného Německa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám