Hlavní obsah
Článek

Chtěli byste si pořídit nový fotoaparát? Váháte který bude ten nejlepší pro vás? Představíme vám 3 fotoaparáty, které splní všechny vaše požadavky. V těchto dnech si můžete pořídit fotoaparáty Nikon za akční ceny a to v prodejnách Aaron. Nemusíte čekat na výprodeje a udělejte si radost před letní sezónou.

Kompaktní fotoaparát, který vás naučí fotit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nikon Coolpix L26 vám přináší variantu kompaktního fotoaparátu, který je vhodný pro začínající fotografy. Není vhodný pouze pro dospělé, ale může být vhodným dárkem i pro vaše děti. Díky jednoduchému ovládání vykouzlí perfektní snímky. Nikon Coolpix L26 vám s 16ti miliony pixely umožní se soustředit na důležité věci v životě. Pořídíte videosekvence v HD kvalitě. Někteří z vás ocení i napájení pomocí tužkových baterií.

Kompaktní fotoaparát, který vás zaskočí svými neuvěřitelnými funkcemi

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Představte si fotoaparát, který umí vše a ještě něco navíc. Nikon Coolpix L810 s převratnými technologiemi, které patří do 21. století. Jeho funkce přesahují rámec standardního vybavení fotoaparátu. Věříte, že tento fotoaparát může mít neuvěřitelný 26x zoom? Širokoúhlý objektiv vám umožní umístit do snímku i ty největší budovy. Dokonalý teleobjektiv vám na druhou stranu umožní fotografovat velice vzdálené předměty, osoby, zvířata a další zajímavé věci. Čím vás, ale nejvíce zaskočí? Novou funkcí 3D fotografií. Získejte více informací na webových stránkách www.aaron.cz, pořiďte si nový Nikon Coolpix L810 za akční cenu a buďte cool.

Špičková technologie v super štíhlém těle

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nikon Coolpix S9300 je fotoaparát, který vás okouzlí. Ve štíhlém těle se skrývá nejedna vychytávka. Především je nutné zdůraznit vybavení 18x zoom, obrazový snímač CMOS, rozlišení 16 milionů pixelů, záznam videosekvencí ve formátu Full HD 1080p. Ještě vás Nikon Coolpix 9300 nezaujal? A co třeba vestavěné GPS zařízení jako nadstandardní funkce nebo zjednodušený panoramatický režim pro úhel 360°/ 180°. Tento fotoaparát vám budete mít všude při ruce. Zamilujete si jeho jednoduchost, funkčnost a focení vás bude bavit. Více podrobných informací získáte na www.aaron.cz, pořiďte si nový Nikon Coolpix S9300 za akční cenu a udělejte si zajímavější Velikonoční nadílku.

Jedineční kompakt s výměnným objektivem, který vás dostane

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ano, je řeč o kompaktním fotoaparátu Nikon 1 J1. Dokonalé fotografie, které vykouzlíte tímto fotoaparátem překvapí nejen vás, ale i celé vaše okolí. Vyniká snímačem CMOS s rozlišením 10,1 MP, který vám umožní extrémně rychlé automatické zaostřování. Při jarních aktivitách vás uspokojí vysoce rychlé sériové snímání, které zachytí každý váš pohyb. Nikon 1 J1 je vybaven převratnými režimy fotografování, jako žádný jiný. Uspokojí vás jednoduchost jeho ovládání, kompaktnost těla a další vychytané funkce. Získejte více informací na www.aaron.cz a pořiďte si, jako první, tento skvělý fotoaparát za novou Akční cenu.

TIP: Fotoaparáty na splátky bez navýšení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Se společností Homecredit jsme pro vás připravili jarní akci. Fotoaparáty v hodnotě nad 3000 Kč můžete nyní pořídit na splátky bez navýšení. Přesvědčte se sami na www.aaron.cz a pořiďte si do jarní výbavy skvělé fotoaparáty.

Další články

Načítám