Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vévoda (39) a vévodkyně ze Sussexu (42) nechali kamery nahlédnout mimo jiné i do svého svatebního fotoalba. V šestidílné dokumentární sérii Harry a Meghan, mapující jejich soukromí, se tak lidé mohou podívat, jak to probíhalo i na párty, která následovala po oficiálním obřadu vysílaném téměř po celém světě. A jak je patrné z fotografií, šlo o pořádně vydařený večírek!

Záběry zachycují pár například u krájení obrovského dortu, při společném sledování ohňostroje v zahradách Frogmore House, kde proběhla i svatební hostina, či skvěle se bavící společně s ostatními hosty na tanečním parketu.

Fotograf ale zachytil na hradě Windsor i úžasnou momentku Meghaniny maminky Dorie Ragland vedle královny manželky Camilly a v pozadí se usmívajícího prince Williama.

Kromě dokonale sladěných tanečních kreací, které měl novomanželský pár zřejmě dopředu precizně secvičené, pak můžeme vidět třeba i vysmátého ženicha s hercem Idrisem Elbou, který se toho večera zřejmě ujal místa za mixážním pultem. Mezi dalšími slavnými hosty nechyběl například zpěvák Elton John.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám