Hlavní obsah
Článek

Princezna z Walesu se podělila s fanoušky královské rodiny o video, jak zdobí vánoční stromek. A to v předvečer vánočního koncertu, který už ve čtvrtek pořádá. Událost s názvem Royal Carols: Together at Christmas bude zároveň první vánoční mší, kterou Kate pořádá jako princezna z Walesu, a stanice ITV sestřih odvysílá na Štědrý večer.

V krátkém klipu, který zveřejnili, je Kate vidět, jak upravuje ozdobičky na stromečku a v pozadí zní koledy. Na sobě má rolák značky Holland Cooper a je opět nesmírně okouzlující, jak ostatně zhodnotili i fanoušci v komentářích.

„Poslední úpravy před vánoční mší,“ zní popisek videa. Spolu s Kate se koncertu zúčastní samozřejmě také princ z Walesu, král Karel III. a královna manželka Camilla, potvrdil Kensingtonský palác.

Loni na koncertě Kate zahrála na klavír a kamery zachytily nečekaně intimní moment, kdy si s Williamem vyměnili zamilované pohledy. Uvidíme, jestli i letos obšťastní hrou na klavír, a jestli se její choť opět rozněžní.

Mše letos spadá na datum uvedení posledních tří dílů dokumentární série Harry a Meghan, kterou vévoda a vévodkyně ze Sussexu natočili pro Netflix a „vyhlásili tím válku“ britské královské rodině, jak píše britský tisk. O "válce" s Palácem hovoří na kamery také sama Meghan. Král i jeho nástupce William dokument, který vyvolal obrovskou kritiku především Sussexských, zatím úspěšně ignorují a rozhodli se jej nekomentovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám