Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Postavy jako J.R., Pamela nebo Bobby patří mezi ty, na které se nezapomíná. Nejpopulárnější soap opera všech dob Dallas, kvůli kterému v polovině 90. let pravidelně usedalo k televizním obrazovkám téměř celé Česko, má natočenou zbrusu novou sérii. V USA se začne vysílat v létě, ale již nyní běží upoutávky a rozběhla se reklamní kampaň. Její vtipnou součástí přitom bylo nafocení staronových seriálových hrdinů v koupelně zahalených pouze do osušek.

Proč že má být tento snímek vtipný? Má totiž asociovat návrat Bobbyho Ewinga (Patricka Duffyho), který se konal ještě během prvotního natáčení seriálu. Režiséři tenkrát nechali jeho postavu zemřít, ale zvedla se tak velká vlna nevole u diváků, že scénáristé Bobbyho museli opět vrátit ‚do hry‘. Nakonec z jeho smrti vznikla pouhá noční můra jeho ženy Pamely (Victoria Principal), která jej nakonec našla živého a zdravého, jak se sprchuje v koupelně. Právě proto se tvůrci rozhodli pro tento promo snímek.

Na fotografii jsou však k vidění pouze tři z dřívějších hlavních hvězd seriálu (J.R. Ewing - Larry Hagman, Bobby Ewing - Patrick Duffy a Sue Ellen Ewing - Linda Gray), ostatní jsou nově příchozí postavy. Mezi nimi se objeví například herci Jesse Metcalfe, Jordana Brewster, Brenda Strong, Julie Gonzalo nebo Josh Henderson.

Novou sérii bude vysílat televize Chanell 5. Zda jej někdy budeme moci sledovat i v českém znění na našich obrazovkách, se zatím neví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám