Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příznivci fantasy příběhů mohou jásat. Do kin totiž vstoupila další pecka na motivy mýtického příběhu o souboji bohů a titánů, tentokrát nazvaná Hněv titánů. A z ukázky, na kterou se můžete podívat, je jasné, že to bude úchvatná podívaná okořeněná výkony hned několika hvězdných jmen.

I tentokrát je hlavním hrdinou Perseus, který se vrací deset let poté, co porazil obrovského Krakena. A stejně jako v předchozím příběhu, ani tentokrát to nebude mít jednoduché. Bohové ztrácejí nad titány moc a když se dozví, že vůdce titánů Kron, bratr Dia Hades a Diův syn Ares se dohodli na zajetí jeho božského otce, nezbývá, než jednat. Spolu s Andromedou, synem Poseidona Argenorem a padlým bohem Hefaistem se Perseus vydá do podsvětí, aby svého otce zachránil.

A je jisté, že cesta bájného Persea v pojetí Sama Worthingtona, kterého si diváci pamatují z megaúspěšného snímku Avatar, zavede diváky do míst, v nichž nebude nouze o napětí, fantastickou podívanou a dechberoucí záběry.

Mimo Worthingtona se ve filmu, jehož kinovým distributorem je společnost Warner Bros Pictures, v roli královny Andromedy představí krásná Rosamund Pike, která se proslavila coby něžná Jane v Pýše a předsudku, roli Dia si zase zahrála filmová star Liam Neeson, jehož diváci znají z Hvězdných válek.

Reklama

Další články

Načítám