Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úderem dnešního rána jsou na Netflixu k dispozici zbylé tři díly dokumentární minisérie Harry a Meghan, která poslední dny plní titulní strany světových médií. Podle britského tisku série mezi Sussexskými a Palácem rozpoutala skutečnou válku, v dokumentu totiž mimo jiné zaznělo, že lidé spojení s Buckinghamským palácem měli za úkol cíleně šířit negativní informace o Meghan, aby ‚zamaskovali‘ dění okolo jiných členů královské rodiny.

Meghan Markle (42) a její přívrženci byli obviněni z šíření konspiračních teorií, když se v sérii objevilo nařčení, že komentáře bývalé poslankyně za konzervativní stranu Ann Widdecombe (75) v domě Celebrity Big Brother v roce 2018 byly součástí spiknutí proti ní. Widdecombe tehdy mimo jiné během své účasti v pořadu prohlásila, že je Meghan problémová. Bývalá politička tak byla zatažena do celého incidentu, sama tato tvrzení považuje za nesmysl a říká, že je Meghan paranoidní, pokud se domnívá, že ji Palác úkoloval, co má říkat.

„Pokud tomu nevěří, pak záměrně šíří konspirační teorie, které nemají žádný faktický základ. To, co jsem řekla v Big Brother, ale nebylo o rase. Ve skutečnosti to bylo tak, že byla průměrně úspěšnou americkou herečkou, která v této zemi nikdy nežila a nevěděla nic o královské rodině a po dvou letech manželství se rozváděla,“ narážela Widdecombe pro The Sun na Meghanino první nevydařené manželství s Trevorem Engelsonem.

„S ohledem na výzvu, která představovala vdát se do královské rodiny, jsem řekla, že bude problémová, ale sociální sítě se zvrhly. Jak to má proboha něco společného s Buckinghamským palácem, to si nedovedu představit,“ vysvětlovala Widdecombe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám