Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Nikol Švantnerová (31) se těší na svého prvního potomka. Velká milovnice hor a zimních sportů i letos vyrazila na zahájení sezóny do Špindlerova Mlýna. Svahu se ale těhotná kráska vyhýbá, nechce nic riskovat.

„Na lyže ne, to riskovat nebudu, za to by mi to nestálo, ale hor se určitě nevzdám. Byli jsme na horách a zítra jedeme zase, Silvestr strávíme na horách a po Novém roce toho plánujeme také hrozně moc. Vánoce budou doma, ale hned potom se přesouváme na Slovensko. Budou to procházky, přítel bude lyžovat, miluji i zimní módu a těším se na to celý rok,“ svěřila se brunetka a pochlubila se rostoucím bříškem.

To modelka schová už jen pod zimní bundu. Na příchod nového člena rodiny se kráska doma už připravuje, i proto chce konec roku trávit v poklidu a bez klasického shonu. „Slavit plánujeme v poklidu a v kruhu rodiny. Chci mít před Vánocemi klid, nikde se nestresovat a letos to bereme jinak. Brácha je na Vánoce v Bangkoku. Poslední roky nevíme, co si máme dávat, a nuceně utrácet peníze taky nechceme. Ten hlavní dáreček už jsme si nadělili. Dáme si maličkosti a praktické věci a budeme rádi, že jsme spolu,“ dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám