Hlavní obsah
Článek

Osud je někdy krutý. Manželka umělce Stephena „tWitch“ Bosse si během oslavy devátého výročí svatby, při romantickém zamilovaném tanci, určitě nemyslela, že se její manžel najde o tři dny později s prostřelenou hlavou.

Stephen „tWitch“ Boss byl americký hip-hopový tanečník, choreograf, herec, DJ a v minulosti také spolumoderátor v show slavné americké moderátorky Ellen DeGeneres. Právě ta vzdala hold Stephenovi, který se rozhodl dobrovolně opustit tento svět. „Mám zlomené srdce. tWitch byl čistá láska a světlo. Byl moje rodina, milovala jsem ho celým svým srdcem,“ uvedla v prohlášení.

Policie potvrdila, že Stephen byl nalezen v motelu jen patnáct minut chůze od svého domova v Los Angeles - se střelným zraněním, které si sám způsobil. Jeho tělo našli zaměstnanci. Mezitím ho zběsile hledala jeho žena Allison Holker, která vtrhla na místní policejní stanici, aby nahlásila, že se manžel nevrátil domů.

Jen tři dny předtím Stephen s manželkou oslavil deváté výročí svatby a společně si i romanticky zatančili. Po umělci zůstaly tři děti, Weslie (14), Maddox (6) a Zaia (3). Proč se rozhodl dobrovolně opustit tento svět, není jasné.

Reklama

Další články

Načítám