Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V 80. a 90. letech se jí díky jejím senzačním křivkám přezdívalo ‚The Body‘ a jak je vidět, to dokonalé tělo má i skoro v šedesáti. Australská kráska Elle Macpherson (58), ze které byl paf v seriálu Přátelé i Joey, se na Instagramu předvedla v titěrných bikinách a svetříku.

Dvojnásobná maminka Elle sdílela v úterý na svém Instagramu, kde ji sleduje přes 660 tisíc lidí, pořádně sexy videjko, které obohatila o motivační komentář: „O svou mysl, tělo a ducha se starám každý den dechovým cvičením a meditací. Moje každodenní praxe zahrnuje ranní meditaci dlouhou asi 25 minut, buď pod vedením, nebo v soukromí,“ poradila modelka, která se jako jediná žena na světě objevila pětkrát na obálce prestižního plavkového vydání magazínu Sports Illustrated.

Topmodelka byla dvakrát vdaná, poprvé za francouzského fotografa Gillese Bensimona a podruhé za francouzského finančníka Arpada Bussona, s nímž má dva syny - Arpada (22) a Aurelia (19).

Seznam jejích expartnerů je ale daleko obsáhlejší, z těch nejznámějších jmenujme třeba Seana Penna, Kevina Costnera, Bryana Adamse, Guye Ritchieho či Paula McCartneyho.

Reklama

Další články

Načítám