Hlavní obsah
Článek

Bruce Willis (69) sice bojuje s vážnou nemocí, v jednom má ale velké štěstí. Má velkou milující rodinu, která s ním tráví spoustu času. Často je s ním nejen současná manželka Emma, ale i jeho ex Demi Moore (61).

Tak tohle by si přál asi každý chlap. Bývalá a současná manželka se k sobě tisknou u vánočního stromečku, kolem všechny děti a skvělá atmosféra. Právě takovou fotku umístila na sociální síť hercova exmanželka Demi Moore. Po jejím boku pak stojí Bruceova současná žena Emma Heming Willis, uprostřed herec s roztomilou čivavou a na druhé straně dcery, které má s Demi - Tallulah, Scout a Rumer a také ty, které má s Emmou - Emma Mabel Ray a Evelyn Penn.

„Jsme rodina!! Dostáváme se do vánoční nálady,“ napsala k fotce Demi Moore, která má se svým bývalým manželem velmi blízký vztah. Na další fotce se už ovšem Bruce drží za ruku se svou ženou Emmou. Na všech snímcích se herec směje od ucha k uchu a je na něm vidět, že si rodinné chvíle opravdu užívá.

Jedinou vadou na kráse předvánočních fotek je fakt, že herec se už delší dobu potýká se zdravotními problémy. Kvůli nemoci zvané afázie, tedy poruše schopnosti mluvit a porozumění řeči, musel Bruce Willis také ukončit svou hereckou kariéru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám