Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejkrásnějších hereček historie, nádherná Claudia Cardinale, zanedlouho oslaví 73. narozeniny a Super.cz přiznala, že se jí stárne krásně. A nepotřebuje k tomu zásahy plastického chirurga jako většina jejích slavných kolegyň. Žádný botox, žádný face-lift. Claudia má své vrásky ráda.

"Já jsem odpůrkyní plastických operací. Nejdůležitější je energie a to, že člověk pracuje. To je určitě zásadní okamžik," řekla Super.cz Claudia Cardinale. I když už má pěkných pár vrásek, sexappeal a charizma z ní sálá stále. "A to kouřím sedmdesát cigaret denně," dodala ještě se smíchem Claudia, které u nohou v minulosti klečely takové hvězdy jako Marlon Brando nebo Marcello Mastroianni.

"Marlon Brando byl můj idol, nejoblíbenější herec. Hrozně jsme se společně smáli. Tenkrát jsem dveře zavřela, ale pak jsem si říkala, Claudie ty seš blbá," směje se. "Marlon ale nebyl zdaleka jediný. Celý život mě dobýval i Marcelo Mastroianni a také jsem řekla ne," dodala Claudia Cardinale, která již zítra zasedne v porotě České Miss.

Sama se v roce 1956 stala nejkrásnější dívkou Tuniska: "Já jsem se do té soutěže nepřihlásila, nakonec mě přivedli na pódium a vyhlásili mě Miss Tuniska. Nejdůležitější byla pak moje cesta do Itálie na festival v Benátkách, kterou jsem vyhrála v soutěži. První film, který jsem viděla, byl Viscontiho film a s Viscontim jsem pak natočila čtyři filmy."

Reklama

Další články

Načítám