Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oli London (32) je doslova posedlý zálibou v plastických úpravách zevnějšku všeho druhu. Nakonec se ale přeci jen vrátil ke své původní vizáži. Influencer, který žije v centru Londýna, chtěl nejprve vypadat více žensky, když zjistil, že jsou na Tik Toku úspěšné korejské influencerky.

Loni podstoupil už devátý lifting svého obličeje a feminizační operaci, která zahrnovala širokou škálu zákroků s cílem změnit mužské rysy obličeje na ženské.

Sám přiznává, že kvůli svému vzhledu přišel o přátele a rodinu, ale trvá na tom, že kvůli příležitostem na sociálních sítích to stálo za to. On sám ale brzy zjistil, že se v ženském těle nakonec necítí úplně nejlépe.

Přeci jen je totiž mužem. „Ve skutečnosti jsem si uvědomil, že jsem muž. A chci zůstat jako muž,“ nechal se slyšet London, který zjistil, že měnit identitu jen kvůli sledovanosti sociálních sítí asi není úplně ideální. V minulosti se pro změnu snažil vypadat jako jeden ze členů korejské kapely BTS, ani to mu ale nakonec dlouho nevydrželo. Nyní už vypadá opět jako muž.

Reklama

Další články

Načítám