Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Javier Bardem (53) má opravdu štěstí! Tolik let mít po boku takovou kočku, která mu navíc mládne před očima… Penélope Cruz (49) opět dokázala, že pro ni je věk jen nepodstatné číslo a na úterní premiéře italsko-francouzského dramatu L’Immensita v Paříži všechny okouzlila.

Penélope, která ve snímku režiséra Emanuela Crialese, ztvárňuje hlavní postavu Clary, tentokrát místo dlouhé večerní róby zvolila tvídovou verzi s knoflíčky v mini délce s páskem, čímž se postarala o příjemnou změnu. Oscarová kráska navíc dala na odiv své parádní nohy. Mladistvý look pak jen podtrhla čelenkou ve vlasech s mašlí a rozverná školačka byla na světě…

Múza Pedra Almodóvara i nadále úspěšně popírá svůj věk a navzdory blížící se padesátce stále dostává role svůdnic a osudových žen.

Cruz se může pochlubit nejen oslňující kariérou, ale i skvělým rodinným zázemím. Se svým hereckým kolegou Bardemem mají jedno z nejstabilnějších manželství v Hollywoodu. Randit začali v roce 2007 a o tři roky později se vzali na Bahamách. Mají spolu syna Lea (11) a dceru Lunu (9).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám