Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a držitelka korunky krásy z roku 2005 Lucie Šlégrová (42) se na letošní Vánoce připravila s předstihem. Domov už má řádně vyzdobený, nákup dárků stihla už v listopadu a zbyl také čas na společné focení. To si poprvé vyzkoušela jen po boku manžela a bývalého hokejisty Jiřího Šlégra.

Přestože je spolu pár už řadu let, před objektivem se společně jen jako manželé neobjevují. „Je to naše první focení bez dětí za celých 12 let, co jsme spolu, Uvědomili jsme si, že jsme se nikdy nešli sami vyfotit. Je to památka, vzniklo to náhodně díky mojí kamarádce,“ svěřila se Lucie Šlégrová, která s manželem a vítězem olympiády z Nagana nafotila hned několik vánočních snímků.

Na romantických fotkách se modelka, která letos oslavila kulaté narozeniny, předvedla hned ve dvou modelech a nutno říct, že do očí se jí ani tentokrát dívat nebudete. „Jsem ráda, že jsme na focení kývli. Z neplánovaných akcí většinou vznikají nejhezčí věci,“ dodala k vánočním fotkám Lucie Šlégrová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám