Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na premiéru filmu Avatar: The Way of Water sice zavítala velká část rodiny Žilkových, ovšem Kordula Stropnická se postarala o pořádné pozdvižení, když dorazila s předstihem a přítomným fotografům zapózovala se svým doprovodem. Je to tak oficiálně první chlapec, kterého vyvedla do společnosti. Pohledný mladík se jmenuje Damian.

Kordula se ke svému novému vztahu odmítla vyjadřovat, ovšem nadšení skrývat nedokázala. Co se médií týče, nejde Kordula zrovna v rodinných šlépějích. Rozhovorům se často vyhýbá, na sociálních sítích není aktivní a ani do českého showbyznysu se nežene.

Naposledy se ukázala po boku Agáty Hanychové (38) v létě, když si sestry vyrazily na party. "Vzala jsem ségru ven, aby přišla na jiné myšlenky. Zajdeme pak ještě společně na večeři a užijeme si to," řekla Super.cz Agáta a dodala, že Kordula potřebuje „starší ségru“. V tomto těžkém a nepříjemném období, které Kordula odmítla komentovat, se v médiích řešil rozpad vztahu Martina Stropnického (67) a Veroniky Žilkové (62) a Agáta se zachovala jako milující sestra, které záleželo na tom, aby se Kordula cítila co možná nejlépe.

Reklama

Další články

Načítám