Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když se v poslední době spekulovalo o rozchodu Moniky Marešové (49) a dopravního magnáta Marka Lehečky, manželka populárního moderátora Leoše Mareše (47) to popírá. "Jsme stále spolu," řekla Novinkám.

Monika Marešová se na veřejnosti se zámožným podnikatelem, dopravním magnátem Markem Lehečkou, se kterým ji dala v únoru letošního roku dohromady Ivana Gottová, neobjevila už minimálně dva měsíce. Marešová je na akcích k vidění sama, s Ivanou Gottovou nebo se svými dětmi Jakubem a Matějem.

"S Markem je vše v pořádku, jsme spolu. Žádný problém není," řekla Novinkám Marešová. Vyvrátila tak spekulace o tom, že i tato láska je již minulostí.

Marešová i se syny vyrazila na párty nového obchodu s dětským oblečením, kam ji pozvala Ivana Gottová. Šestiletý Jakub byl jednoznačně nejvíce hlučným dítětem na akci. "To je prostě Kuba. Je hyperaktivní a rád vede společnost. Je s ním samozřejmě víc práce, ale zase je to lepší, než kdyby byl zakřiknutej. Takhle si tu svoji cestičku do světa vyšlape," říká Marešová.

Jakub chodí do anglické školky, do školy půjde až za rok. "Neumím si představit, že by teď od září dokázal sedět v lavici a poslouchat," směje se. "Navíc si myslím, že jít v sedmi letech školy je pro děti lepší," vysvětluje. Do anglické školky od září bude chodit i její dvouletý syn Matěj.

Reklama

Další články

Načítám