Hlavní obsah
Článek

Na samostatných fotografiích se tolik neodvázaly, ale když měla šestice krásek, jež byly tvářemi kalendáře přezdívaného český Pirelli, fotit titulní fotografii, ukázaly dámy ze svých těl mnohem víc. Zvlášť ty, na něž padl los a musely do první řady.

Modelky se fotily úplně nahé a i když je snímek pro titul kalendáře Stock decentní, jeho majitelům se ani nechtělo otáčet na další stránky, když se mohli kochat zadečky Ivy Kubelkové (46), Pavlíny Němcové (52) a Simony Krainové (51). Samozřejmě ani ňadra Aleny Šeredové (46) nejsou k zahození. Jitka Čvančarová a Helena Zeťová zůstaly v pozadí.

Titulní fotografii odtajnil producent kalendáře Pavel Trčka až nyní, u příležitosti jeho ocenění v soutěži Kalendář roku v kategorii osobité ztvárnění celebrity. Je to již čtvrtá cena, kterou v době své existence kalendář v této soutěži získal. Oceněny byly kalendáře s fotkami Jitky Čvančarové od Jiřího Turka a fotografie Stanislava Merhauta s Alenou Šeredovou a Pavlínou Němcovou, jenž fotil i kalendář pro rok 2012. Kalendář Stock se pyšní také evropskou cenou v soutěži Golden Prisma Awards, a to díky snímkům s Ivou Kubelkovou od Jaroslava Šimandla.

"Ocenění nás velmi těší, stejně jako obrovský zájem o kalendář, který má za sebou už deset ročníků. V současnosti ladíme detaily 11. ročníku a věříme, že dvě jedničky nám přinesou štěstí a kalendář bude minimálně stejně sexy jako ten letošní," řekl Super.cz Pavel Trčka.

Reklama

Další články

Načítám