Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Asi málokdo dosud tušil, že se u bývalé hvězdy skupiny One Direction snoubí pěvecký talent s tím malířským. Devětadvacetiletý Liam Payne nyní ale fanouškům představil svou olejomalbu, kterou vzdal hold zesnulé královně Alžbětě II. (†96)

Zpěvák, jenž se proslavil svou účastí v soutěži X Factor a posléze jako člen zmiňované chlapecké kapely, kterou zformoval Simon Cowell, na sebe letos upozorňoval spíš v osobní rovině, když si nemohl vybrat mezi několika partnerkami.

Po úmrtí královny Alžběty II., které jej stejně jako většinu Britů velice zasáhlo, ale věnoval dlouhé hodiny malbě jejího portrétu a nutno podotknout, že je skutečně vydařenou poctou panovnici, která byla nejdéle vládnoucím britským monarchou v dějinách země.

Payne, jenž má pětiletého syna se zpěvačkou Cheryl Cole, věnoval prý malbě obrazu, který je vysoký úctyhodných 137 centimetrů, padesát hodin. O své dílo se těsně před dokončením podělil s fanoušky na Instagramu. Loni zvěčnil podobným způsobem zesnulého prince Philipa, královnina manžela, který zemřel v dubnu 2021 ve věku 99 let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám