Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká zpěvačka, herečka a komička Bette Midler je v Hollywoodu pojmem, ale věděli jste, že má i dceru, která se vydala v jejích šlépějích a je navíc mamince mimořádně podobná? Šestatřicetiletá Sophie von Haselberg v neděli doprovodila maminku na premiéru muzikálového zpracování filmové klasiky z roku 1959 Někdo to rád horké, které bylo převedeno na divadelní prkna na Broadwayi v New Yorku a všichni zůstali paf z toho, jak moc se Sophia ‚pomamila‘.

Sophie je hereččiným jediným dítětem a jejím tatínkem je Martin von Haselberg, známý z uměleckého dua The Kipper Kids, který je hereččiným manželem už od roku 1984.

Vzhledem k profesím svých rodičů bylo dost pravděpodobné, že i Sophie se vydá podobnou cestou. Nejznámější je její role ve filmu Woodyho Allena Iracionální muž. Allenovi hned na prvním setkání učarovala kombinace jejího talentu a inteligence. Za manžela pojala Sophie v roce 2018 Harryho J. N. Guinnesse, a to v domě jejích rodičů.

Reklama

Další články

Načítám