Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss World Denisa Domanská (32) už tuto sobotu dokraluje a před pomyslným předáním korunky krásy stihla ještě nafotit s uznávaným fotografem Filipem Matušinským v hotelu Augustine pořádně žhavou kampaň. Denisa v ní odhodila i horní díl plavek a předvedla své božské tělo.

Krásná Domanská patří mezi přední české modelky i kvůli svému dokonalému tělu. Žádaná je i v zahraničí. V červnu odlétá například na měsíc za prací do Číny, kde se jí rýsují zajímavé nabídky.

S focením žhavých fotek prý problém nemá. Focení nové kampaně pro firmu dodávající elektřinu a plyn do domácností si užívala. "Asi žádná modelka nešílí blahem, když se má fotit hodně odhalená, ale je to moje práce a tak to beru. Nikdy bych ale nefotila víc než jsou třeba tyto fotky. Mám své hranice," řekla Super.cz Domanská, která má již tři roky stálého přítele Petra.

Ten prý na svojí lásku zdravě žárlí i proto, že mají vztah na dálku a proto se vídají málo. "Žije v Kyjově, kde pracuje v rodinné firmě. Snažím se do Kyjova jezdit kdykoli to jde. Někdy je to jednou týdně, jindy se tam dostanu jen dvakrát měsíčně. Ale zase se pak o to víc na sebe těšíme," dodala Domaská

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám