Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Společně s partou přátel si momentálně užívá sluníčka v Austrálii půvabná dcera zpěváka Ronana Keatinga Missy. Pohodičku si vychutnávají na slavné Bondi Beach. Jednadvacetiletá začínající modelka a herečka nedávno přesídlila z Irska právě k našim protinožcům, kde se pokouší pracovat na své kariéře.

Skvěle si rozuměla hlavně s kamarádem Mackem, který se zdál být ze sexy blondýnky celý paf. Missy se na pláž vybavila smaragdově zelenými bikinami, slunečními brýlemi, čelenkou Louis Vuitton a drobnými zlatými šperky.

Missy je nejstarší z celkem pěti dětí irského zpěváka Ronana Keatinga (45), který se proslavil v 90. letech v chlapecké kapele Boyzone. V roce 1999 se vydal na úspěšnou sólovou dráhu. Zatímco kapela Boyzone prodala okolo 25 milionů hudebních nosičů, jako sólistovi se mu podařilo prodat 20 milionů desek. Od roku 2015 je jeho manželkou Storm Keating, s níž má zpěvák své dvě nejmladší děti - syna Coopera (5) a dceru Coco (2).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám