Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již jsme vás informovali, že včera nahradila v rajském hotelu striptérku Vierku tvárná brunetka Lenka Hovorková (20). Reality show Hotel Paradise není pro sexy modelku z Chrudimi první pokus, jak se zviditelnit.

Lenka prošla celou řadou soutěží krásy. Zvítězila v soutěži Miss Pardubického kraje 2009, Look Bella 2009, Miss Východní Čechy 2009, soutěž Miss Jihlava 2010 a druhá nejkrásnější byla v soutěžích Miss léto 2010 a Princess of the World. Dívka, pro niž jsou soutěže krásy na první pohled velkým koníčkem, bodovala dokonce i v soutěži Miss Face, kterou loni v prosinci zorganizovala Kateřina Průšová.

„Určitě jsme nechtěli nějaké vychrtliny. Holky jsme vybírali zdravé a vysportované," prozradila Průšová. Není divu, že v tomto klání s charitativním pozadím tvárná Hovorková zvítězila.

„Lenka je krásná holka. Vždycky toužila po tom se prosadit, tak teď se jí to nejspíš podaří," komentovala účast Hovorkové v primácké reality show Táňa Makarenko, která Miss Face spoluorganizovala.

Je ve hvězdách, jestli jde Lence o hříšnou výhru 50 000 eur, nebo se chce stát hlavně béčkovou celebritou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám