Hlavní obsah
Seznam Advertorial
Článek

Není tajemstvím, že Češi dávají často fotbalu přednost před osobním životem. Milé dámy, využijte tohoto nešvaru ve svůj prospěch a udělejte si čas jen pro sebe. Občas je chvilka s kamarádkou nebo na nákupech jednoduše k nezaplacení. Jak si ale zajistit pravidelné chvilky pohody?

Opět se prokázalo, oč jednodušší to mají ženy při výběru dárků pro své mužské protějšky. Muži se obecně spokojí s tím, když mají dost času na své koníčky, mezi které fotbal a sportovní televizní přenosy bezesporu patří. Čas Vánoc obvykle přináší nové a nečekané možnosti. Nejinak je tomu i letos – Skylink nabízí všem ženám ideální dárek pro muže.

Foto: shutterstock.com
Skylink nabízí všem ženám ideální dárek pro muže

Co koupí každá správná žena své drahé polovičce?

Co udělá každá správná a milující partnerka, která chce mít doma nejen spokojeného muže, ale i volná sobotní odpoledne? Předplatí svému milému balíček CANAL+ Sport u Skylinku. A má vystaráno. Nic víc už její muž prakticky ke štěstí nepotřebuje. Pokud tedy dámy tápete, co svým mužským členům rodiny nadělit pod stromeček, pak předplatné balíčku CANAL+ Sport u Skylinku je ideálním vánočním dárkem, z něhož se mohou těšit celý rok.

Pro všechny – v jakoukoliv denní dobu a kdekoliv

Takový dárek s sebou nese mnohé výhody. Za jeho nákupem se nemusí nikam do nákupních center mezi davy nakupujících, ale pořídíte ho z tepla svého domova přes internet. Do e-mailu vám přijde dárkový poukaz, na něž si můžete nechat napsat i věnování. Doma si ho už jenom vytisknete. Navíc tento dárek určený primárně pro muže mohou užívat i další členové rodiny.

Foto: skylink.cz
Televizní zábava přes internet, kdekoliv v celé Evropské unii

Buďte pány svého času

Balíčky od Skylinku je možné sledovat zároveň na čtyřech zařízeních. A tak zatímco tatínek sleduje jeden ze zápasů Premier League v televizi, maminka se může dívat na romantický film na počítači, dcera může na mobilu sledovat komedii a další z potomků využije situace a na tabletu zkoukne některý z nepřístupných filmů. Ke každému balíčku náleží navíc také přístup do knihovny filmů, kterých jsou zde stovky, a také služba sedmidenního archivu vysílání, kdy si můžete zpětně pustit pořad nebo přenos. Od teď už se nebudete obávat, že vám něco uteče. Konečně budete mít svůj čas pevně pod kontrolou.

Foto: skylink.cz
Balíčky od Skylinku je možné sledovat zároveň na čtyřech zařízeních

Buďte u toho

Silným argumentem pro pořízení balíčku od Skylinku je jeho dostupnost v zemích Evropské unie. Své oblíbené pořady tak můžete sledovat i na dovolené nebo na služební cestě. Dárkový poukaz lze koupit na tři, šest nebo dvanáct měsíců. Cena za jeden měsíc je v případě balíčku CANAL+ Sport pouhých 189 korun. Dárkový poukaz bude stát násobek měsíční ceny podle zvoleného období.

Foto: skylink.cz
Máte dostatek času na to, abyste si zpětně přehráli pořad, který jste v televizi nestihli

Je na co se těšit!

A na co se můžete nákupem balíčku televize Skylink ještě těšit? V případě CANAL+ Sport získáváte sedmatřicet programů, z nichž jsou dva sportovní a hned třicet programů z nabídky je vysílaných v HD kvalitě. Balíček KOMBI+ za bezkonkurenční měsíční poplatek 349 korun nabízí pětasedmdesát programů, z toho osm sportovních a pětapadesát programů je vysílaných v HD kvalitě. Důležité je, že oba balíčky obsahují všech 380 zápasů Premier League v sezoně.

K tomu, abyste začali využívat některý z balíčků internetové televize Skylink, stačí mít internetové připojení a stáhnout si aplikaci pro chytrou televizi, mobil nebo tablet, či se připojit přímo ve svém počítači či chytré televizi na adresu livetv.skylink.cz. Jak jednoduché, že?

Popcorn do ruky, zábava začíná!

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Super.cz

Další články

Načítám