Hlavní obsah
Článek

Hudebník Felix Slováček (80) bije na poplach. Jeho manželka Dáda Patrasová (67) má prý problémy s alkoholem, které si vůbec nepřipouští. Kvůli tomu podle něj ruší pracovní aktivity a Slováček se nebojí mluvit o konci kariéry někdejší královny dětských srdcí.

Známý saxofonista by nejraději, aby se jeho žena šla léčit, ta však tvrdí, že žádné problémy s pitím nemá. Došlo to ale tak daleko, že se Slováček bojí o její život a trne strachy pokaždé, když není doma.

„Je nejvyšší čas ji léčit, nemluví, jen kouká, mám strach, že když se jí rychle nepomůže, zemře. Už někdy neví, zda je den, či noc,“ řekl deníku Blesk zdrcený Slováček, jenž by svou ženu nejraději nějakým způsobem zbavil svéprávnosti, což ale rozhodně není jednoduchá záležitost.

Samotná Patrasová míní, že se její muž chce jen zviditelnit. „Má potřebu, aby se o něm psalo, to je celé,“ napsala Super.cz herečka a zpěvačka, která letos v květnu po autonehodě nedaleko svého bydliště na pražských Vinohradech odmítla dechovou zkoušku, což řeší policie. Kamery ji následně zachytily, jak se při procházce přidržovala plotu a nakonec upadla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám