Hlavní obsah
Článek

Filmová klasika z roku 1959 Někdo to rád horké s Marilyn Monroe, Tonym Curtisem a Jackem Lemonem v hlavních rolích se dočkala muzikálového zpracování. V neděli se konala jeho premiéra na Broadwayi. Na události nechyběla řada slavných osobností - jako například herec John Stamos, známý především díky seriálu Plný dům, který milovali televizní diváci v 90. letech.

Stamos, jenž v létě oslaví už šest křížků, dorazil v doprovodu své půvabné manželky Caitlin McHugh, která je o 23 let mladší. Pár si řekl své ‚ano‘ v roce 2018, mají spolu zároveň čtyřletého syna Billyho. Caitlin je rovněž herečkou, pamatovat si ji můžete například z filmů Já, legenda a Blue Blood nebo ze seriálu Upíří deníky.

Ale ještě zpátky k Johnovi. Ten má na svém kontě ještě třeba role v seriálech Pohotovost či Glee, ale za svou slávu vděčí především Plnému domu, v němž ztvárnil sympatického strýčka Jesseho Katsopolise. Společně s vdovcem Dannym (Bob Saget) a kamarádem Joeym (Dave Coulier) se staral o tři Dannyho dcery v různém věku. Díky tomuto sitcomu se proslavily například i sestry Olsenovy, které se střídaly v roli nejmladší Michelle.

Reklama

Další články

Načítám