Hlavní obsah
Článek

Kromě fiaska v kasinu na podzim minulého roku ji sice nikdo neviděl při práci, ale přesto si Iveta Bartošová (†48) připadá jako ohromně pracovitá žena. Dokonce pracovitější, než její jednovaječné dvojče Ivana. Do sestřičky se pustila i ve své nové zpovědi s názvem Pravdivý příběh Ivety B., ve kterém nám unaveným hlasem, ne nepodobným lidem na prášcích a alkoholu, bude vyprávět o svém životě.

Sama se cítí jako citlivka, sestru považuje za zlodušku bez charisma. Alespoň tak to vyplývá z její zpovědi, kterou televize Barrandov odvysílá již v pondělí od 21:10. „Je úplně jiná než já. Já jsem hodně citlivá a taková jako, řekněme, možná asi víc pracovitější,“ chlubí se Bartošová, která to skutečně vlastní pílí dopracovala na nejsmutnější případ českého showbyznysu. Iveta ale pokračuje.

„Moje sestra je víc taková tvrdá, hubatá, atakdále. Bohužel spolu nemáme úplně nejlepší vztah. Záviděla mi, že jsem měla vždy větší úspěch v mé práci. Ke zpívání je potřeba charisma, nějaká aura, něco předávat. A já, když zpívám, tak do toho dávám všechno, rozdám se. Ona zpívá líp než já, má silnější hlas, zpívá krásně, ale prostě lidi ji nějak nechtěli moc brát,“ popisuje své pocity ze sestry Iveta.

Lidé, kteří Ivanu, jež žije ve Švýcarsku, znají, tvrdí, že jde o strašně hodnou a slušnou ženu, která se sestřičkou nevychází jen proto, že to sama Iveta nechce. A že by nebyla pracovitá, o tom už vůbec nemůže být řeč. Živí se poctivou prací, obchoduje se starožitným nábytkem, a zdálky jen smutně pozoruje, jak je to s její sestřičkou čím dál tím horší. Iveta totiž jakoukoli pomoc rodiny vždy odmítala.

Reklama

Další články

Načítám