Hlavní obsah
Článek

Zavání to podvodem až na půdu, avšak média celého světa ze záběrů mrtvoly z Ruska doslova šílí. Krátké video, o kterém Rusové tvrdí, že dokládá nález mrtvého těla mimozemšťana, je velmi naturalistické. Na těle jsou patrná masivní zranění, včetně utržené spodní končetiny.

Začátkem března se podle tisíce obyvatel irkutské oblasti objevil na obloze létající talíř, který záhy spadl s obrovským výbuchem na zem. UFO v tu chvíli zachytili i letečtí dispečeři v Jakutsku.

Na celý případ bylo uvaleno embargo a místo začali prohledávat odborníci a agenti. Nyní se na internetu objevilo video s údajným tělem mrtvého mimozemšťana, které mělo být nalezeno nedaleko.

Šokovaní vesničané v březnu hromadně hlásili divné a růžové svítící objekty nad oblastí. Vše začalo být ještě podivnější, když vyšetřovatelé prohlásili, že v oblasti nebyly v danou chvíli na radarech žádné objekty. Na místě pak prý vyšetřovaly celou událost i lidé ze speciálních vládních jednotek.

Video už vidělo přes 1,25 miliónu lidí. Značná část z nich se domnívá, že jde o podvrh. Jeden blogger pak napsal: "Musí jít pouze o hoax (poplašnou zprávu). Proč musejí být všichni mimozemšťané nalezeni nazí?"

Reklama

Další články

Načítám