Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Olga Schoberová (69), která byla v 60. letech řazena mezi nejkrásnější ženy a sexsymboly tehdejší doby, a dokonce byla první Češkou, která se objevila na obálce nejznámějšího pánského časopisu Playboy, natočila několik velmi úspěšných filmů, které jí přinesly celosvětovou slávu. V některých z nich se dokonce odhalila a divákům ukázala své luxusní tělo jen tak, jak ho Bůh stvořil.

Jedním z těch odvážnějších je britský fantasy film Cliffa Owena The Vengeance of She (Její pomsta) z roku 1968. Olga Schoberová, která v zahraničí často vystupovala pod pseudonymem Olinka Bérová nebo Olly Schober, se v jedné ze smyslných scén rozkošnicky ráchá v mramorovém bazénku a diváci se mohou pokochat pohledem na její nahé tělo.

Zvlášť scéna, v níž tehdy pětadvacetiletá herečka, která s vlasy vyčesanými do drdolu vypadá jako dokonalá antická bohyně, vylézá z bazénku a ukáže své pevné poprsí, ještě po čtyřiačtyřiceti letech zrychluje mužům tep.

Reklama

Další články

Načítám