Hlavní obsah
Článek

Paní Zuzaně je 41 let, a protože se už skoro neudrží na nohou ani při obyčejném venčení psíků, rozhodla se udělat něco se svými 170 kilogramy. Na tak hrozivou váhu se dostala při svém posledním vztahu. Chodila s mladičkým přítelem, kterému v době seznámení bylo pouhých devatenáct. Ten si svou lásku za tři roky vztahu pořádně vykrmil!

Když se Zuzana z Brandýsa nad Labem do mládence zabouchla, měla sice již velkou nadváhu, ale posledních pětadvacet kilogramů je zapříčiněno kuchařským umem jejího exmilence. Ten měl normální postavu okolo 80 kilogramů a rád vařil a jedl nezdravě. Jeho nejoblíbenějším jídlem byly smetanové omáčky s knedlíkem.

Nyní žije Zuzana sama a rozhodla se udělat něco se svou životosprávou. Vždyť doteď do sebe ládovala spoustu sladkostí nebo housek se salámem. Je s podivem, že se do tak hrozivého stavu dostala žena, která dříve chodila na sportovní školu.

Dnes neumí vůbec žít bez auta. Proto ji, když nezhubne, čeká obrovský trest: na měsíc odevzdá Petru Havlíčkovi z pořadu Jste to, co jíte, který ve čtvrtek Prima family odvysílá v 21:20, klíčky od auta. Navíc bude muset denně vycházet pěšky sedm pater schodů v domě, ve kterém bydlí. Povede se doktorce Cajthamlové se Zuzanou něco udělat?

Související témata:
Brandýs nad Labem-Stará Boleslav

Reklama

Další články

Načítám