Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá ruská špionka Aliia Roza, která se zaměřovala na rozkrývání drogových gangů a obchodů s lidmi, tvrdí, že díky speciálním psychologickým technikám, které ve své špionážní praxi používala, dokáže muže okouzlit natolik, že se do ní zamilují.

„Sovětští psychologové shromáždili množství informací o tom, jak funguje mužská mysl, začalo to už za Studené války. A všechny ženské agentky vědí, jak ovlivnit mužský mozek, vědí, jak muže svést a ovlivnit je, aby se do nich zamilovali,“ řekla Roza Daily Staru.

S tím, že ačkoli byla trénovaná k použití konvenčnějších zbraní, byla to právě schopnost manipulovat muži, která pro ni byla v práci zásadní. „Jde o speciální techniky, o nichž jsem nikdy nic nenašla ani na internetu ani v knihách,“ tvrdí žena.

A přidává historku, jak ji jednou při infiltraci odhalili a život jí zachránila právě láska jednoho z bossů, Vladimira, na nějž svou metodu aplikovala. Přestože věděl, že je zrádkyně, pomohl jí utéct před jistou smrtí.

„Osm měsíců jsem na Vladimira aplikovala všechny své techniky, a když pak zjistil, že já jsem ta krysa, co vynáší informace, a přestože mu jeho kumpán řekl, že mě musí zabít, pomohl mi uprchnout. Věděl, že jej za to zabijí,“ tvrdí Aliia.

Už několik let se věnuje jiné profesi. Z Ruska se přestěhovala do Kalifornie, kde vyučuje některé z triků, které si osvojila. Kromě toho je populární infuencerkou, její účet sleduje přes 1,2 milionu lidí. Sama sebe představuje jako aktivistku a koučku.

Reklama

Další články

Načítám