Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká topmodelka Karolína Kurková (40) se stala čerstvou držitelkou prestižního ocenění Ikona stylu a módy, pro které si krásná rodačka z Děčína přijela do Vídně. Právě tam se v rámci akce Vienna Awards For Fashion and Lifestyle 2012 stala hlavní hvězdou, když se díky tomuto ocenění dostala do síně slávy několika vyvolených módních stálic.

Aby Karolína dostála této ceně, oblékla se do šatů, ve kterých se stala skutečně nepřehlédnutelnou. Během slavnostního večera přitom vystřídala dvě róby. Jednu dlouhou v barvě svítivě zelené se zajímavě řešeným dekoltem, který byl sice její součástí, ale zároveň plnil úlohu šperku.

Druhé šaty byly v délce nad kolena z úpletového materiálu a ve žluté barvě. Zajímavým detailem na tomto modelu byl obrovský rolák, který vzadu Karolíně sahal až k pozadí a odhaloval její sexy záda. Postavu má česká topmodelka jako v dobách své největší slávy a velmi si to na veřejnosti užívá.

Reklama

Další články

Načítám